söndag 30 mars 2008

Vacker timmerstomme till salu

Ett litet tips till er som letar efter gamla gårdar att flytta. Visst är den underbar -en gammal länsmansgård som finns i Piteå. Skynda er att kolla på Blocket. Det är inte jag som säljer den men vanan att spana sitter i. Jag köpte min gård via blocket och sedan flyttade vi den till en havsvik. Nu har vi både vackert läge och vacker gård! (Får man skryta så mycket?).

2 kommentarer:

Klewa´s krypin sa...

Hej Maud!

Va kul att du svarade. Klart du får länka, bara roligt. Jag länkar dig med.

Å vilket hus!!! Skulle gärna ta mig an ett sådant projekt, men tyvärr så är inte min blivande sambo så snickarkunnig, och då måste man leja bort allt. Skulle bli för dyrt. Men, måste ju tillägga. Han är bra på annat! =)
Vad kan man få ge för en sådan timmring månne?! Är väl antagligen budgivning. Vi funderar lite på att ta över min pappas hus. Det ligger i min "hemby" ca 1 mil utanför Kalix. Har även ett torp där.

Så du ska öppna butik. Va spännande. Ja, det var den "franska" toilen jag menade. Visste inte att det var tyg...*fniss* Men nu vet jag! Var iaf supersnyggt, och det skulle jag kunna köpa lite av då du öppnar din butik.

Nu ska jag hoppa i duschen. Ska kila iväg till My Home och se om de har knytgardiner kvar. Vet ännu inte om jag ska köpa helvita, eller med beige brodyr... Får nog bestämma det när jag ser dem. Beror lite på beigenyansen. Ska måla om möblerna i sovrummet. De är nu i syrabetsad furu, and I hate them! Men jag vill inte ha för mycke vitt. Tycker det är snyggt då det bryter av lite. Har beiga tapeter där, och de virkade sängöverkasten jag fyndade på Tradera är i oblekt bomull. Nåja, jag har alltid så beslutsångest, så jag kan bli galen. Velar och tvelar hur länge som helst. Sägs vara typiskt för vågar?! Och tänk att detta kan bli en värdslig sak. Helt tokigt! Ett par gardiner...

Jag har även en taklampa i sovrummet, som jag nyss stod och kikade på. Beiga skärmar på den, som jag funderar på hur jag ska göra med. Måla dem vita, klä om dem...?!

Kram
/Ewa

Gårdsromantik sa...

Hej!

Jag har faktiskt ringt och frågat vad de skulle ha men kommer inte ihåg tror det var just under 100.000. För våran gård betalade vi 50.000 men då hade den legat nedplockad i några år så det var en vild chansning som gick hem!

Jag skall nyöppna min gamla butik Hjortgården som jag haft i Alvik i 10 år nu! Vi tog vintersemester i år och öppnar igen i maj. Varorna strömmar redan in så det skall bli spännande att öppna snart!

Håller med dig om att man skall blanda. Jag är också lite försiktig med möbler som har gammal orginalfärg.

Jag tyckte att mönstret syntes mest på de beige - men man skall nog se dem i verkligheten.

Får väl höra vad du bestämmer.

Kram Maud

REA på GÅRDSROMANTIK - upp till 80% rabatt!

REA på GÅRDSROMANTIK - upp till 80% rabatt!
Klicka på bilden så kommer du dit
 
Related Posts with Thumbnails